Kérdések - válaszok

Válaszok a gyakran feltett kérdésekre

Kedves Tanítvány, Tisztelt Érdeklődő!

Ezt a részt azért tartjuk nagyon fontosnak, mert meglehetősen sok olyan kérdést kaptunk tőletek, amelyeken jól látszik, hogy azért merültek fel, mert nem egy hiteles mestert, tanítót kérdeztetek meg először, hanem olyan – sokszor bizony megmosolyogtató – tévedésekkel teli véleményekből táplálkoztatok, amelyek a különféle fórumokon, blogokon olvashatók.

Mindenkinek, így neked is jogos igényed az, hogy valós, szakmailag is helytálló információt kapj, hogy aztán az alapján alakíthasd ki saját álláspontodat és így hozd meg döntéseidet saját magad, illetve hozzátartozóid egészségéről és így sokszor életéről, sorsáról is.

A gyakori kérdések rovatot természetesen folyamatosan bővítjük, hogy egyre több, publikus és hasznos információt kaphass.

Kellemes böngészést kívánunk!


A pránanadi technika része-e valamilyen vallásnak, vagy a buddhizmusnak?

2011.11.26.

A Pránanadi nem tartozik egyetlen valláshoz sem, ezért bárki vallástól függetlenül elsajátíthatja, vagy kérheti alkalmazását.

Kell-e hinnem a pránanadiban, hogy hasson a technika?

2011.11.26.

A pránanadi attól függetlenül működik, hogy valaki hisz-e benne, vagy sem. A gyógyuláshoz, gyógyításhoz nem szükséges hinni a technikában.

Milyen betegségek gyógyíthatók pránanadival?

2011.11.26.

A pránanadival gyógyíthatók a különböző fizikális betegségek, illetve a tudat betegségei is.

A honlap Petrezselyem József külön engedélyével készült!