Alapítvány

Az alapítvány célkitűzései

Természetes életmóddal kapcsolatos oktatási, nevelési tevékenység, önfejlesztő módszerek, technikák megismertetése, terjesztése, különös tekintettel a meditációs technikára; az önismereti, természeti törvényekkel összhangban álló gondolkodásmód, magatartásmód felismeréséhez és gyakorlatához való segítségnyújtás. Ennek érdekében az Alapítvány hatékony ismeretterjesztési, világnézeti, nevelési képességfejlesztési tevékenységet, továbbá oktatási, kulturális és sport tevékenységet végez.

Megismertetni az embereket a természetes gyógymódokkal és kezelési lehetőségeket biztosítani a gyógyulni vágyók számára, valamint a természetes gyógymódok oktatása. Ennek érdekében egészségmegőrző, betegségmegelőző, valamint gyógyító-egészségügyi rehabilitációs tevékenység folytatása, családsegítés, idoskorúak gondozása.

Egyének spirituális és szellemi fejlodésének biztosítása, ennek érdekében tanfolyamok, táborok szervezése és lebonyolítása, összejövetelek rendezése, külföldi tanulmányutak szervezése, lebonyolítása, kötetlen közös ismeretszerzés, tapasztalatok megbeszélése.

Szükség szerint ehhez anyagi támogatás nyújtása, repülőjegy, utazási-, szállás és egyéb pl. - élelmezési költségtérítés itthon és külföldön, a közremuködők anyagi támogatása, illetve minden olyan egyéb kedvezmény, juttatás, ami összhangban van a célokkal.

Magyarországi és külföldi előadók, tanítók meghívása, az ezzel kapcsolatos költségek fedezése.

Spirituális témájú könyvek és egyéb kiadványok eseti és rendszeres megjelentetése, melyek az emberek szellemi fejlodését segítik elő.

Oktatási segédanyagok belső használatra (nem kereskedelmi forgalmú) történő kiadása.

A honlap Petrezselyem József külön engedélyével készült!